TOC w branży spożywczej i napojowej – webinarium

Z wielką przyjemnością chcielibyśmy zaprosić Państwa na webinarium firmy SUEZ Water Technologies & Solutions – wiodącego producenta aparatury do pomiarów całkowitego węgla organicznego (TOC). SUEZ prowadzi wiele różnorodnych wykładów pomagających użytkownikom w problemach aplikacyjnych i nie tylko. W niniejszym artykule znajdziecie Państwo więcej informacji.

Tytuł: Jakość Wody 101: Wykorzystanie wyników pomiaru TOC dla zwiększenia wydajności oraz spełnienia wymagań w przemyśle spożywczym i napojowym.

Termin: 26 lipca 2019, godzina 10:30

Link do rejestracji: https://register.gotowebinar.com/register/1783508315457180428


Krótki opis:

Branża spożywcza i napojowa stale stawia czoła wymaganiom dotyczącym jakości produktów i wydajności. Niektórymi z wyzwań są wycofywanie produktów, konserwacja sprzętu i spełnianie wymogów, na które może mieć wpływ jakość wody. Zanieczyszczenie produktu jest jedną z głównych przyczyn wycofania go, co pociąga za sobą ogromne straty. Monitorowanie jakości wody pomaga zmniejszyć ryzyko powstania zanieczyszczeń i pozwala uniknąć kosztownych kar. Weź udział w tym seminarium internetowym, aby dowiedzieć się, w jaki sposób monitorowanie zawartości całkowitego węgla organicznego (TOC) może pomóc Twojej firmie w osiągnięciu celów produkcyjnych i jakościowych.


Dzięki webinarium dowiesz się:

  • Czym to jest TOC
  • W jakich obszarach monitoring TOC przynosi korzyść w branżach spożywczej i napojowej
  • Jakie są inne metody monitorowania zanieczyszczeń
  • O rozwiązaniach dotyczących pomiaru TOC


Webinarium w języku angielskim poprowadzi Melvyn Lam
, specjalista aplikacyjny dla linii produktów Sievers, firmy SUEZ